(09) 4393 810 info@oif.fi

Pilviratkaisu, jonka asennus ja käyttö sujuu kuin tanssi 

Hallitse tulostusympäristön turvallisuutta, liikkuvuutta ja kustannuksia.  Xerox ja Microsoft tekevät nyt pilveen siirtymisestä helppoa ja kannattavaa. Yhdessä Xerox ja Microsoft auttavat yrityksiä siirtymään pilvipalvelujen käyttöön entistä nopeammin saumattomalla tulostuksenhallinnalla, kattavalla tietoturvalla ja valvonnalla.

 

Microsoftin uusi Universal Print yhdessä Xerox Workplace Cloud -tulostuksenhallintaohjelman kanssa lisää tarkan tietoturva- ja hallintakerroksen koko tulostusympäristöön. Ratkaisu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka ovat investoineet Microsoft 365 -infrastruktuuriin.

Yhdessä teemme enemmän

Microsoft Universal Print

Universal Print on uusi pilvipohjainen tulostuspalvelu, joka on Microsoft 365 -asiakkaiden saatavilla. Se poistaa sisäisten tulostuspalvelimien tarpeen ja hyödyntää Windows 10 -tietokoneiden sisäisiä ajureita. Yritys hyötyy merkittävästi pilvipohjaisen ylläpidon eduista ja takaa myös helpon ajurittoman käyttöönoton kaikille Windows 10 -käyttäjille.

Xerox Workplace Cloud

Xerox Workplace Cloud tarjoaa käyttäjätunnistus-, tulostuksenhallinta-, kulujenhallinta-, sisällönsuojaus- ja mobiilityönkulkuja tehokkaana pilviratkaisuna. Workplace Cloud sopii erinomaisesti asiakkaille, jotka haluavat pienentää paikallisen verkon infrastruktuuria ja hallita tulostimia useassa eri toimipisteessä ja verkossa. Helppokäyttöisen pilvipalvelun ansiosta kaikki päivitykset ja korjaukset pysyvät hallinnassa. Tämä vapauttaa IT-resursseja ja varmistaa samalla tarpeelliset maksimisuojausominaisuudet.

Suuret hyödyt lukuisista ominaisuuksista

Huippuluokan tietoturva

Tulosta yhteen tulostusjonoon ja vapauta kaikki työt turvallisesti valitsemallesi tulostimelle. Näyttämällä tunnistetta tai käyttämällä mobiililaitettasi voit kätevästi ja turvallisesti käyttää tulostimen toimintoja. Vain valtuutetut käyttäjät voivat tulostaa, kopioida tai skannata arkaluontoisia tietoja monitoimilaitteella.

Saumaton siirtymä pilveen

Vain muutaman yksinkertaisen ja nopeasti suoritettavan työvaiheen suorittamalla voit rekisteröidä Microsoft 365 -tilin Xerox Workplace Cloud -palvelussa. Kaikki tulostimet ovat välittömästi yhteydessä ja käytettävissä.

Helpot järjestelmäasennukset

Voit ottaa käyttöön vain yhden Workplace Cloud -tulostusjonon kaikille käyttäjillesi. Voit asettaa myös tarkat tulostussäännöt Azure Active Directory -ryhmillä kustannussäästöjen toteuttamiseksi.

Täydellinen liikkuvuus

Xerox Workplace Cloud tarjoaa pilviyhteydet myös mm. Macista, Chrome-käyttöjärjestelmästä, iOS- ja Android-mobiilikäyttöjärjestelmistä. Workplace Cloud tarjoaa yksinkertaisen ja turvallisen liitettävyyden mistä tahansa laitteesta ja mistä tahansa sijainnista. 

Toimintojen seuranta

Workplace Cloud Analytics tarjoaa visuaalisen näkymän kaikkeen tulostusympäristön dataan. Tietojen avulla voit tehdä suunnitelmia kustannussäästöihin, ajan- ja käytönhallintaan. Voit luoda erilaisia vuorovaikutteisia raporttitoimintoja ja kustannuslaskelmia.

Kustannusten hallinta

Raportointi- ja analyysityökalut tarjoavat paremman hahmotuksen koko tulostusympäristöön. Ne paljastavat työnkulkujen tehottomuudet ja kustannussäästöjen mahdollisuudet. Analytiikan avulla voit rajoittaa tulostusmenoja ja edistää vastuullisempia tulostustottumuksia.

Here is displayed interactive form 331923448