(09) 4393 810 info@oif.fi

Green Line -kierrätyslaite on järkevä ympäristöteko

Asiakkaamme käytöstä palautunut, takuuhuollettu monitoimilaite on kannattava vaihtoehto monessa tapauksessa

Tulostustarpeet

Kierrätettävä laite soveltuu hyvin kaiken kokoisille yrityksille, joille vastuullisuus on merkittävä osa yritystoimintaa.

Hankintahinta

Green Line -laitteiden hankintahinta on merkittävästi uuden laitteen hintaa edullisempi.

Ympäristöystävällisyys

Jatkaessasi laitteen elinkaarta, Green Line -laite vähentää elektroniikkajätteen määrää.

Keskeytymätön toiminta

Hallintapalvelumme avulla saat Green Line -laitteisiin oikeanlaiset käyttötarvikkeet automaattisesti.

Tulostuslaitteen elinkaaren jatkaminen on kiertotaloutta parhaimmillaan!

Green line -laitteen hiilikädenjälki on alle yhden prosentin uuden laitteen kokonaiskuormituksesta!

Suurin osa tulostimen elinkaaren päästöistä syntyy tulostimen valmistuksen yhteydessä. Esimerkiksi Altalink C8000 ja C8100 -laitesukupolvien vertailussa yhden laitteen yhteenlaskettu valmistus, logistiikka, huolto ja 4 vuoden käyttö tuottaa 1421 kilogrammaa hiilidioksidia. Kun valmistuksen ympäristökuormitus poistetaan, kuormittaa kierrätetty laite ainoastaan 13 kiloa!

Ilmastokuormituksena päästömäärien erotus vastaa kuuden henkilön edestakaisen Helsinki – München lennon hiilijalanjälkeä!

Altalink C8000 ja C8100 Uusi
laite /kg CO2
Kierrätetty laite
/kg CO2
Laitteen valmistus 1368,00
Laitteen logistiikka 44,34 1,85
Laitteen käyttö 4 vuotta 7,21 8,33
Laitteen huolto 1,11
Laitteen logistiikka asiakkaalle 1,85 1,85
Yhteensä 1421,40 13,14

 

Hiilikädenjälki on yrityksen tai tuotteen myönteinen ympäristövaikutus, joka kuvasta hiilidioksidipäästöjen vähentämistä tai sitomista. Tulostinlaitteen logistiikka ja valmistuksen hiilijalanjälki perustuvat Xeroxin toimittamaan dataan. Logistiikka asiakkaalle perustuu OIF:n keskivertodataan asiakkaan etäisyydestä. Tulostinlaitteiden käytön (sähkönkulutus) hiilijalanjälki perustuu laitteiden energiatehokkuusluokkiin ja on laskettu suomen keskimääräisellä sähkön päästökertoimella.

Modernit tulostinlaitteet ovat hyvin energiatehokkaita, sähkönkulutuksen osuus kokonaishiilijalanjäljestä 4 vuoden elinkaarella on äärimmäisen pieni.

Laskennan on suorittanut yritysvastuullisuuden asiantuntijayritys Reforest Finland Oy.

Kaikki asiakkaidemme leasing-käytöstä palautuneet Green Line -laitteet ovat merkkihuollettuja, huoltotiimimme yksityiskohtaisesti läpikäyneitä ja testattuja.

Uutta! Tarjoamme nyt myös Green Line -laiteasiakkaillemme mahdollisuuden hiilineutraaliin tulostukseen mahdollistamalla päästöjen laskennan ja niiden kompensoinnin. Laskennassa otetaan huomioon hiilijalanjälki sisältäen paperin, virrankulutuksen ja värikasettien kulutus. Tästä aiheutuva kuormitus kompensoidaan yhteistyökumppanimme Reforest Finland Oy:n avustuksella metsänistutusprojekteihin Suomessa ja ulkomailla. Lue lisää vastuullisuudestamme >

Jukka Siltanen

Sales Director
+358 40 513 2232
jukka.siltanen@oif.fi

Ota yhteyttä! Kerron mielelläni lisää Green Line -laitteistamme.

Ota yhteyttä