(09) 4393 810 info@oif.fi

Appien avulla monitoimilaitteesta tulee toimiston assistentti

Toimintojen tehostaminen monitoimilaitteen sovelluksilla

Monipuoliset ja monimutkaisiakin työnkulkuja toteuttavat applikaatiot tuovat työtapoihin uusia ulottuvuuksia. Esimerkiksi paperisen dokumentin skannaus ja lähetys sähköpostitse täysin muokattavaan Microsoft Word- tai Excel-muotoon, dokumentin kielenkäännös, digitointi suoraan pilvipalveluun, lähiverkkoon tai palvelimelle, tiedostomuodon muutokset, metadatan keräys ja käsittely, tekstin muutos puheeksi, turvallisuusautomatiikka, tulostus mobiililaitteista ja monta muuta napin painalluksella toimivaa lisäominaisuutta.

Turhat työsuoritteet loppuvat, kun työnkulut automatisoidaan

Rutiininomaiset, monimutkaisetkin työnkulut on hyvä tehokkuuden nimissä siirtää monitoimilaitteen tehtäväksi. Kun monitoimilaite integroidaan toimimaan tehokkaana osana yrityksen omia tietojärjestelmiä, inhimillisten virheiden mahdollisuus minimoidaan ja työtehtävien manuaalisten toimenpiteiden määrä laskee. Näin säästyy arvokkaita resursseja tuottavaan työhön. Dokumentit voidaan jaella esimerkiksi viivakoodien tai muun informaation perusteella eri tahoille, kuten verkkolevyille ja sähköposteihin. Erilaisia mahdollisuuksia on rajaton määrä.

Yksinkertaista toimintoja, helpota työtehtäviä, yhdistä järjestelmiä ja toteuta tietoturvaa

Tutustu järjestelmäintegrointien edistyneisiin työnkulkuihin

Connect for Salesforce

Connect for Exchange online

Connect for Netsuite

Connect for DocuSign

Connect for Concur

Connect for Moodle

Videot 

Lisätiedot ja esittelyt

Jutta Blomqvist

COO, Intelligent Workplace New Business Team Leader
+358 50 594 7018
jutta.blomqvist@oif.fi

Aiheeseen liittyvät palvelumme

Kehitämme älykkäitä työnkulkuja, joissa asiakirjat vastaanotetaan, reititetään, tallennetaan ja noudetaan hyödyntämällä erilaisia sisällönhallintaratkaisuja.
Tutustu dokumenttityöskentelyn kehittämisratkaisuihin...

Sovellus helpottaa liikkuvaan henkilöstöön liittyvien liiketoimintaprosessien hallintaa, integrointia ja laajennusta sekä parantaa kerätyn tiedon laatua. Tutustu mobiilitulostuksen mahdollisuuksiin...

Ohjelmiston avulla voi tallentaa ja jakaa paperipohjaisia ja digitaalisia asiakirjoja mistä tahansa lähteestä monitoimitulostimella, pöytätietokoneella tai mobiilisovelluksilla. Tutustu jakamisen mahdollisuuksiin...