(09) 4393 810 info@oif.fi

Hienoja uutisia Office Innovations Finland Oy:n (OIF) ja DocuWaren yhteistyöstä! OIF on virallisesti saavuttanut arvostetun DocuWare Gold Partner -statuksen, joka on tunnustus yrityksen korkeasta asiantuntemuksesta ja asiakaskeskeisestä lähestymistavasta. Gold Partner -status on osoitus sitoutumisesta tarjoamaan markkinoiden johtavia dokumentinhallintaratkaisuja.

”Olemme äärimmäisen ylpeitä ja iloisia tästä saavutuksesta. Tämä on todiste tiimimme kovasta työstä, hienoista onnistumisista ja sitoutumisestamme asiakkaidemme menestykseen. Kiitos kuuluu myös jokaiselle asiakkaallemme, jotka ovat meidät palvelukumppaniksemme valinneet,” sanoo Lasse Talikka, Head of sales and marketing.

OIF jatkaa panostustaan innovatiivisiin ratkaisuihin ja palveluihin, jotta asiakkaamme voivat saavuttaa omat tavoitteensa entistä tehokkaammin. Yhdessä kohti uusia onnistumisia ja saavutuksia!

Lasse Talikka

Head of Sales and Marketing
+358 50 550 1614

lasse.talikka@oif.fi

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää OIF:n ja DocuWaren yhteistyön eduista yritystoiminnallenne. Voit myös varata ajan (Teams) keskusteluun.