(09) 4393 810 info@oif.fi

Digitaalinen tuotantotulostus uudelle tasolle

Tarjoa asiakkaillesi uusia, loistavia värejä ja huippulaatua

Xeroxin digitaalitulostusratkaisujen ainutlaatuiset ominaisuudet  täyttävät asiakkaidesi muuttuvat tarpeet. Innovatiivinen automaatioteknologiamme ja arkkisyöttöiset painokoneemme auttavat sinua tuottamaan vaikuttavia tuloksia tehokkaasti alentaen samalla kuluja. Tarjoamme skaalattavaa tuotantotulostustekniikkaa kaikille tulostuspalvelujen tuottajille, oli kyseessä sitten yrityksen sisäinen toiminta tai kaupallinen toimija, joten digitaalisen tuotantotulostuksen mahdollisuudet ovat kaikkien saatavilla.

Mukautuva CMYK

Tulosta perinteisiä digitaalisia tulosteita laadukkaalla CMYK-teknologialla.

Vivid Toner

Lisää näyttäviä erikoisefektejä. Kultaa, hopeaa, valkoisia ja kirkkaita kerroksia, vain mielikuvitus on rajana!

Fluoresoivat värit

Wow-efekti! Vangitse huomio fluoresoivalla erikoisvärillä, joka loistaa vielä enemmän UV-valossa.

Kuvittele – ja tulosta

Väri ei saisi rajoittaa visiota. Näe miten voimme auttaa sinua muuttamaan haasteet mahdollisuuksiksi, jotka menevät CMYK-värejä pidemmälle. Toimintojesi laajuudella ei ole väliä. Tarjoamme ratkaisun, jolla voit saada aikaan parasta jälkeä ja tehdä sen entistä nopeammin ja edullisemmin.

Säväytä tulosteilla, joissa on kimaltavaa kultaa, hämmästyttävää hopeaa, eloisia fluoresoivia värejä sekä monipuolisia valkoisia ja kirkkaita kerroksia.

Lisää arvoa tuotannolle

Meillä on markkinoiden suurin valikoima arkkisyöttöisiä digitaalisia painokoneita ja tuotantotulostimia. Arkkisyöttöiset digitaaliset painokoneet sopivat hyvin graafisen viestinnän ja kaupallisten painotalojen nopeisiin, suurivolyymisiin tuotantotöihin, mukaan lukien julkaisu, transaktiotulostus, suoramainonta, pakkauspainaminen ja valokuvajulkaisu.

Xerox®  Iridesse® -tuotantopainokone

Lisää vaikuttavuutta tulostetta kohden digitaalisilla erikoisefekteillä ja FLX-väritekniikalla

 • Enintään kuusi sisäistä tulostusasemaa, jotka tulostavat yhdellä ajolla, nimellisnopeudella ja tarkalla värikohdistuksella
 • Valinnainen valkoinen, kirkas, fluoresoiva pinkki, hopean- ja kullanvärinen erikoisvärijauhe korostuksia varten sekä kirkas Media Expansion Low Gloss -värijauhe
 • Full Width Array, tehokas Xeroxin ainutlaatuinen tekniikka, joka nopeuttaa tuotantoon saattamiseen kuluvaa aikaa
 • Optimaalinen suorituskyky eri materiaaleja käyttävissä töissä, mitä tukee Mixed Media Xceleration (MMX)
 • Muita isoja paperialustoja ja sisäisiä viimeistelyratkaisuja — voit viimeistellä vaakasuuntaiset vihkot sisäisesti käyttämällä erikoispitkiä arkkeja (XLS)

Jopa 120 sivua minuutissa ja 475 000 sivua kuukaudessa.

Värejäkin enemmän

Maailma on muuttunut. Se edellyttää tulostussovelluksia, jotka antavat enemmän kuin CMYK erottuakseen ja lisätäkseen tulosta. Xerox® Iridesse® Production Press, jossa on FLX-väritekniikka, lisää tehoa käyttämällä kuutta sisäistä tulostusasemaa, jotka tulostavat yhdellä ajolla, nimellisnopeudella ja tarkalla värikohdistuksella.

 

Tarkka materiaalihallinta

Xerox-automaatiosta on tehty entistäkin parempi: se tarjoaa nyt tavan saada tulostuksesi ja voittosi vauhtiin. Joukkoistetun pilvidatan ja tehokkaan keinoälyn tukema Xerox® PredictPrint Media Manager -ohjelmisto vauhdittaa tuottoisaa ja tarkkaa materiaalien määrittelyä ja painokoneen käyttöönottoa. Xerox® Iridesse® -tuotantopainokone -tuotteen ainutlaatuinen ja helppo ”skannaa, aseta ja tulosta” -työnkulku säästää aikaa, vähentää kuluja ja tarjoaa optimaalisia tuloksia joka tulostuskerralla.

Xerox®  Versant® 280 Press

UUTTA INSPIRAATIOTA TULOSTUKSEEN
Xerox® Versant® 280 -tulostimessa on markkinoiden mukautettavimmat ominaisuudet: verraton sovellusten joustavuus, ensiluokkainen kuvalaatu, ammattimainen viimeistely, entistä parempi luotettavuus ja suojaus sekä edistyneet työkalut ja automaatio. Vaihda CMYK-värijauheet ja erikoisvärit Xerox® Adaptive CMYK Plus -tekniikkaan. Tulosta perinteisiä digitaalisovelluksia CMYK-väreillä. Vaihda värijauheet Xerox® Vivid Toner Kit -tuotteeseen, niin voit käyttää uusia, mielenkiintoisia sovelluksia, joissa on kimaltelevia metallisia, valkoisia ja kirkkaita värejä. Tai vaihda ne Xerox® Fluorescent Toner Kit -tuotteeseen, jolla voit tuottaa UV-valossa loistavia huippuvärikkäitä tulosteita.

Kaiken kattava, jatkuvasti kehittyvä, kentällä testattu tuoton lisääjä. Tarjoaa kaiken, mitä tarvitset keskitason tuotantopainokoneelta.

 • All Stocks Rated Speed (ASRS) -optio mahdollistaa 25 % nopeamman tulostuksen jokaiselle materiaalille, jonka paksuus on enintään 400 gsm
 • Vie automaatio huippuunsa nopealla automaattisella värilaadulla sekä sisäisellä spektrofotometrillä ja ASRS-nopeudella valitsemalla Performance Package (PP) -optio
 • Herätä huomiota Xerox® Adaptive CMYK+ -sarjalla: Vivid- ja Fluorescent-erikoisvärijauheet lisäävät sovelluksiisi seuraavia värejä: kulta, hopea, valkoinen, kirkas tai fluoresoiva syaani, fluoresoiva magenta ja fluoresoiva keltainen

Jopa 80 sivua minuutissa ja 80 000 sivua kuukaudessa.

Xerox®  Versant® 4100 Press

TARKKA MATERIAALINHALLINTA

Xerox-automaatiosta on tehty entistäkin parempi: se tarjoaa nyt tavan saada tulostuksesi ja voittosi vauhtiin. Joukkoistetun pilvidatan ja tehokkaan keinoälyn tukema Xerox® PredictPrint Media Manager -ohjelmisto vauhdittaa tuottoisaa ja tarkkaa materiaalien määrittelyä ja digipainokoneen käyttöönottoa. Xerox® Versant® 4100 Press -tuotteen ainutlaatuinen ja helppo ”skannaa, aseta ja tulosta” -työnkulku säästää aikaa, vähentää kuluja ja tarjoaa optimaalisia tuloksia joka tulostuskerralla.

Monipuolinen painokone, jossa on entistä enemmän älykästä automaatiota sekä käytännössä kosketukseton laadunvalvonta

 • Yksinkertaista ja automatisoi aikaa vievät tehtävät, kuten kuvan kohdistus materiaaliin, densiteetti, tasalaatuisuus, värikalibrointi ja profilointi, Full Width Array (FWA) -työkalusarjalla
 • Tulosta korkealaatuisia tulosteita Xerox® EA -värijauheella, jolla saat hämmästyttävää 2400 x 2400 dpi: n Ultra HD -tarkkuutta ja renderöintiä 10-bittisellä RIPillä
 • Monipuoliset syöttö- ja viimeistelytoiminnot auttavat kokoamaan juuri sellaisen Versant-painokoneen, jota tarvitset liiketoimintasi kehittämiseen
 • Xerox® PredictPrint Media Manager antaa tehokasta pilvipohjaista materiaalien hallintaa

Jopa 100 sivua minuutissa ja 250 000 sivua kuukaudessa.

Xerox®  iGen® 5 Press

Ole innovatiivinen edistyneen automaation, valinnaisen 5. tulostusaseman sekä erikoispitkien arkkien, jopa 889 mm, avulla.

 • Laatu ja tuottavuus varmistetaan painokoneen edistyneellä automaatiolla: tulosta enemmän vähemmällä vaivalla ja pienemmillä kuluilla.
 • 5. tulostusasema mahdollistaa oranssin, vihreän ja sinisen laajennetun väriskaalan sekä valkoisen, kirkkaan ja fluoresoivan keltaisen värijauheen käytön: erotu muista lisäarvoa tuovilla digitaalisilla efekteillä.
 • 660 mm:n tai valinnaiset 889 mm:n erikoispitkät arkkikoot (XLS) auttavat sinua pääsemään uusille markkinoille, käyttämään suurempia arkkikokoja sekä tehostamaan tuottavuutta tietyissä töissä jopa 25 % XLS-asemointiedun avulla.
 • Painokoneen suunnittelu tarjoaa lisäsuojaa investoinnillesi erittäin monipuolisten kokoonpanojen avulla, jotka täyttävät tarkasti nykyiset ja tulevat tarpeesi.

Jopa 150 sivua minuutissa.

Ota yhteyttä tuotantotulostustiimiimme

Markus Välikangas

Account Manager
+358 44 355 8091
markus.valikangas@oif.fi

Tommi Andersson

Partner
+358 50 567 2810
tommi.andersson@oif.fi