(09) 4393 810 info@oif.fi

Vapautta tulostustöihin

Bisnestä liikkeellä

Sovellus helpottaa liikkuvaan henkilöstöön liittyvien liiketoimintaprosessien hallintaa, integrointia ja laajennusta sekä parantaa kerätyn tiedon laatua. Sovelluksen avulla työntekijät voivat tallentaa ja lähettää asiakirjoja ja kuvia, käyttää erilaisia tiedostoja ja tulostaa asiakirjoja turvallisesti missä ja milloin vain.

Etätyöntekijät voivat lähettää asiakirjoja, valokuvia ja sähköisiä tiedostoja suoraan liiketoimintasovelluksiin mistä tahansa mobiililaitteesta. He voivat käsitellä tiedostoja ja kokonaisia lomakkeita liikkeellä ollessaan ja tulostaa tarvittaessa turvallisesti mobiililaitteista verkkotulostimeen lähetettyjä arkaluonteisia asiakirjoja. Lisäksi kaikki tämä on integroitu saumattomasti organisaatiosi tietoturvainfrastruktuuriin ja -protokolliin.

  Jarno Ahonen

  Intelligent Workplace Consult
  +358 50 556 2347
  jarno.ahonen@oif.fi

  Aiheeseen liittyvät palvelumme

  Kehitämme älykkäitä työnkulkuja, joissa asiakirjat vastaanotetaan, reititetään, tallennetaan ja noudetaan hyödyntämällä erilaisia sisällönhallintaratkaisuja.
  Tutustu dokumenttityöskentelyn kehittämisratkaisuihin...

  Ohjelmiston avulla voi tallentaa ja jakaa paperipohjaisia ja digitaalisia asiakirjoja mistä tahansa lähteestä monitoimitulostimella, pöytätietokoneella tai mobiilisovelluksilla. Tutustu jakamisen mahdollisuuksiin...

  Tarjoamme laajan valikoiman sovelluksia, jolla monitoimilaitteiden työnkulut voidaan sopeuttaa yrityksesi toimintatapoihin.  Tutustu sovellusvalikoimaamme...