(09) 4393 810 info@oif.fi

Digitalisaatio ja erilaiset automaatioratkaisut kehittyvät vauhdilla ja yritykset pyrkivät ratkaisemaan dokumenttien työnkulkujen aiheuttamia pullonkauloja entistä tehokkaammin. OIF tarjoaa asiakkailleen kattavien tulostuspalveluiden lisäksi huipputason tiedonhallinnan ratkaisuja, jotka mahdollistavat merkittäviä säästöjä, parantunutta tehokkuutta ja kasvavaa tuottavuutta kaikenkokoisille yrityksille. Tarjoamme ratkaisuja, jotka takaavat tietojen turvallisuuden sekä täyttävät nykyaikaisten vaatimusten, kuten GDPR:n, ISO-sertifikaattien ja hybridityön, mukaiset työympäristön tarpeet.

OIF:in tiedonhallinnan ratkaisut hyödyntävät älykkäitä, oppivia algoritmeja dokumenttien tallennukseen, arkistointiin, hakuun, muokkaukseen ja jakamiseen.

Deloitten äskettäin tekemässä tutkimuksessa todettiin, että yli 50 % organisaatioista suunnittelee ottavansa käyttöön tekoäly- ja automaatiotekniikoiden käytön vuonna 2023 ehkäistäkseen turhaa manuaalista työtä yrityksen prosesseissa.

Hallitse yrityksen dokumentteja turvallisesti, löydä ne nopeasti ja käytä niitä älykkäästi. Missä ja milloin tahansa.

Selkeästi järjestetty ja välittömästi saatavilla oleva tieto on avain onnistuneisiin liiketoimintaprosesseihin. Silti tarvittavien dokumenttien löytäminen vie usein liikaa aikaa: strukturoimattomien tiedostohakemistojen, sähköpostien postilaatikoiden kaivaminen tai, mikä pahinta, paperipohjaisten arkistointijärjestelmien kanssa kamppaileminen.

Ilman tietoturvaa, versionhallintaa, prosessien läpinäkyvyyttä ja välitöntä löydettävyyttä yritykset eivät ainoastaan menetä tuottavuuttaan, vaan ne myös mahdollistavat tietoturvaloukkaukset ja vaatimustenmukaisuusmääräysten rikkomisen.

DocuWare for Smart Document Control tarjoaa turvallisen, hakukelpoisen alustan yritysdokumenttien nopeaan tallentamiseen ja hakemiseen. Lisäksi DocuWare tarjoaa verkko- ja mobiilikäytön, tehokkaat tehtävänmääritykset ja älykkäät digitaaliset työnkulut. Ratkaisu skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaiseksi ja aloittaminen on vaivatonta.

Auta yritystäsi valmistautumaan tulevaisuuteen mobiili- ja etäyhteistyön avulla – toimistossa, tien päällä tai kotitoimistossa.

Rajattomat mahdollisuudet:

• Kerää, arkistoi ja nouda keskitetysti kaikentyyppisiä dokumentteja

• Valvo käyttöoikeuksia tiukasti maksimaalisen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden takaamiseksi

• Hae, muokkaa ja jaa dokumentteja selaimessa sijainnista riippumatta

• Automatisoi toimeksiannot ja valvo eräpäiviä

• Hanki hyväksynnät digitaalisten työnkulkujen kautta

• Seuraa päätöksiä digitaalisten leimojen ja merkintöjen avulla

• Noudata helposti tietosuoja- ja säilytyskäytäntöjä

DocuWare for Smart Document Control -toimintaperiaate

Helppo tiedonkeruu kaikista lähteistä

DocuWare on älykäs ratkaisu sopimusten, laskujen, kirjeiden, tilausten, tarjousten, kokousmuistioiden tai minkä tahansa dokumentin säilytykseen.

Indeksointi ja valtuudet

Luokittele dokumentit nopeasti ja indeksoi tiedot muutamalla klikkauksella. Sen jälkeen jaa ne kontrolloiduilla käyttöoikeuksilla ja valtuutuksilla.

Turvallinen ja järjestetty arkisto

Jokainen dokumentti on kontrolloidussa, turvallisessa ja tietosuojavaatimukset täyttävässä arkistossa tarpeen mukaisen säilytysajan.

Haku ja jakaminen

Löydä tietoa nopeasti ja helposti; muokkaa ja kommentoi asiakirjoja tai käsittele niitä erilaisissa työnkuluissa.

Case Taloushallinta Uniikki Oy

Taloushallinta Uniikki Oy on ollut asiakkaamme tulostuksenhallinnan ratkaisuissa ja -palveluissa jo hyvän aikaa. Tilitoimistolle yritysten palkanmaksuun ja kirjanpitoon liittyvät dokumentit ovat keskeinen osa liiketoimintaa. Keskusteluissamme asiakkaan kanssa havaitsimme selviä kehitystarpeita arkistoinnin, tiedon löytämisen ja erityisesti dokumenttiprosessien automatisoinnin osalta.

Lue, miten moderni tulostusympäristö ja kehittynyt dokumenttien hallinta ja automaatio yhdessä  tehostavat tilitoimiston toimintaa >

Tiedonhallinta edistää vastuullista toimintaa

Tiedonhallinta on yritykselle tuottava keino prosessien tehostamiseen. Tästä näkökulmasta se on myös vastuullista kehittämistä. Oikean tiedon löytäminen ja hyödyntäminen johtavat parempiin päätöksiin, prosessien läpinäkyvyyteen sekä tehokkaisiin automatisoituihin työnkulkuihin, jotka auttavat yritystä menestymään ja kiinnittämään huomiota kestävään kehitykseen.
Lue lisää vastuullisesta tiedonhallinnasta >

Jukka Siltanen

Sales Director
+358 40 513 2232
jukka.siltanen@oif.fi

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää älykkäämmästä dokumenttien hallinnasta.

Voit myös varata ajan etäkonsultointiin (Puhelu/Teams):