(09) 4393 810 info@oif.fi

Taitava toimisto™ -webinaarit ja ilmoittautuminen

Tieto lisää tulosta. Taitava toimisto™ -webinaareissa saat täsmätietoa merkittävää lisäarvoa tuottavasta uuden ajan työympäristöstä.

Taitava toimisto™ on uusi, innovatiivinen ja kokonaisvaltainen konsepti, jossa yrityksenne tulostusympäristöstä, dokumenttityöskentelystä ja tiedonhallinnasta tehdään keskeytyksettä toimivaa, kustannustehokasta, tietoturvallista ja tuottavaa strategisella suunnittelulla, alan tehokkaimmilla työkaluilla ja asiantuntevalla palvelulla.

Webinaareissa esittelemme Taitava toimisto™ -konseptin eri toimintoja ja niiden tuottamia etuja sekä kustannussäästöjä yritystoimintaanne.

Taitava toimisto™ -webinaarien sisältö ja ilmoittautuminen

Tiistai 26.1.2021 klo 9-10

Applikaatiot avuksi tehostamaan prosesseja

Monitoimilaitteisiin on saatavilla lukuisia työntekoa ja rutiininomaisia prosesseja sujuvoittavia sovelluksia. Esittelemme webinaarissa mm. Word- ja Excel-skannauksen, joissa paperiset dokumentit siirtyvät täysin muokattavina sähköpostin liitetiedostoksi. Esittelemme myös mobiilitulostuksen sovelluksia sekä Exchange Online -appin, joka lisää tietoturvaa ja skannatun dokumentin löydettävyyttä.

Form 432319723 to be rendered here.

Tiistai 2.2.2021 klo 9-10

Kokonaisvaltaisen suunnittelun edut – case-esimerkkejä kustannussäästöistä ja tuottavammasta työstä 

Esittelemme webinaarissa konkreettisia case-esimerkkejä tulostusympäristön ja dokumenttitoimintojen toteutuksista, joissa asiakkaamme ovat lisänneet tuottavuutta ja saavuttaneet merkittäviä kustannussäästöjä. Huolellisen analyysin ja suunnitelman, toteutuksen, ylläpidon ja palveluhallinnan sekä jatkokehityspalvelumme avulla toteutimme

  • kustannustehokkaamman
  • käyttäjäystävällisemmän
  • tietoturvallisen
  • nykytoimintoihin ja tulevaisuuden tarpeisiin soveltuvan
  • tulostustarvetta vähentävän
  • resursseja säästävän ja kehittyvän kokonaisuuden
Form 432449124 to be rendered here.

Tiistai 9.2.2021 klo 9-10

Suuren tulostusympäristön haltuunotto ja kehittäminen – case-esimerkki

Webinaarin sisältö auttaa ymmärtämään suuren tulostusympäristön haasteet ja miten tulostusympäristön kehittämisprojekti viedään onnistuneesti maaliin.

Esityksessä käydään läpi asiakkaan lähtötilanne ja tavoitteet, mitä vaiheita projekti piti sisällään ja miten OIF:n palvelut sovitettiin asiakkaan tarpeisiin onnistuneesti.

Tervetuloa!

Form 432451494 to be rendered here.
Share This