(09) 4393 810 info@oif.fi

Vahvistamme markkinoita Xeroxin kanssa

Office Innovations Finland Oy on tehnyt Advanced Production -kumppanisopimuksen, jonka avulla OIF voi jälleenmyydä Xeroxin järeimpiä tuotantotulostinratkaisuja asiakkailleen. Näitä laitteita ovat esimerkiksi Xerox iGen, Iridesse, Nuvera ja mustesuihkukone Baltoro.

 Office Innovations Finland Oy on myynyt perustamisestaan lähtien (2005) Xeroxin arkkisyötteisiä digipainokoneita ja niihin liittyviä palveluita. Kokemusta on kertynyt jo lähes 20 vuoden ajalta. 

– Olemme nähneet ne muutokset, joita graafinen ala on kohdannut ja osaamme tarjota asiakkaillemme uusia ratkaisuja, joilla voidaan tehostaa tuotantoa kannattavasti, kertoo OIF:n graafisten tuotantolaitteiden myyntipäällikkö Markus Välikangas. 

Välikangas näkee yrityksen vahvuutena laaja-alaisen kokemuksen graafisesta alasta, sen yrittäjistä ja tarpeista. Välikangas onkin erittäin tyytyväinen, että yhteistyö Xeroxin kanssa on nyt laajentunut. OIF on jatkossa Xeroxin High End Production Partner Suomessa. Mitä se tarkoittaa? 

– Keskitymme jatkossa myös Xeroxin järeimpien tuotantolaitteiden, kuten iGen5 ja Iridesse, myyntiin asiakkaillemme, Välikangas vahvistaa.

Lisävärien aatelinen

Xeroxilla on digitaalisten painokonemarkkinoiden laajin valikoima arkkisyöttöisiä digipainokoneita – tarjolla on jopa viisi painokonetta, joihin on saatavana CMYK-värien lisäksi useita eri lisävärejä. 

– Esimerkiksi Xerox Iridesse ja iGen5 ovat erittäin laadukkaita ja tehokkaita digipainokoneita varustettuna lisävärillä, Iridessessä on jopa kuusi väripaikkaa. Ja jos katsotaan myyntimääriä, niin maailmanlaajuisesti Xerox Versant -digipainokoneet ovat myydyimpiä kokoluokassaan: joka tunti asennetaan yksi Versant jossain päin maailmaa. Ei ole kuitenkaan yhtä laitetta vaan Xeroxin ratkaisut sopivat monelle toimialalle ja kaiken kokoisille yrityksille. Tietenkin graafisen alan yritykset ovat pääkohteemme. Xerox on panostanut todella paljon myös mustesuihkuteknologiaan, jonka ratkaisuja myös tarjoamme.

Vuosi 2021 oli OIF:n historian paras ja alkuvuosi 2022 on alkanut OIF:lla todella lupaavasti ja kauppa käy koko ajan. Yrityksellä on vahva usko tulevaan, varsinkin kun koronarajoitukset alkavat olla takanapäin.

– Olemme oikein tyytyväisiä alkuvuoteen. Markkinoilla on patoutunut tarve investointeihin ja se alkaa nyt purkautua.

OIF:lla on omasta takaa kattavat tuki-, asennus- ja koulutuspalvelut asiakkaille. Sen lisäksi asiakkaille on oma Help Desk, joka palvelee asiakkaita puhelimitse joka päivä. Tuotantolaitteita huoltaa Xeroxin ammattitaitoinen huolto.

– Xeroxin huoltopalvelua asiakkaamme kiittelevät viikoittain. Xerox ei ole vähentänyt resursseja huollostaan pandemiankaan aikana ja huolto on toiminut koko ajan todella hyvin, Välikangas kertoo. 

Entä mikä on laitteiden, tarvikkeiden ja komponenttien saatavuus tällä hetkellä? 

– Laitteiden ja tarvikkeiden saatavuus on hyvä, mutta toimitusajat ovat hieman pidentyneet. Maailmanlaajuiset haasteet tilaus- ja toimitusketjuissa eivät kuitenkaan ole vaikuttaneet liiketoimintaamme, Välikangas vastaa. 

Markus Välikangas

Account Manager
+358 44 355 8091
markus.valikangas@oif.fi

Alkuperäinen artikkeli julkaistu 16.3.2022 Print & Media -lehdessä ja sen verkkoversiossa.