(09) 4393 810 info@oif.fi

Säästöä ja tehoa tulostusympäristön analyysillä, optimointi tuottaa jopa -50% säästöt

Poikkeustilanne on aiheuttanut useille yrityksille ylimääräistä taistelua tuloskunnosta ja jopa olemassaolosta. Kriisinjälkeinen aika tarkoittaa monessa tapauksessa säästöjen maksimointia, työtehon ja henkilöstörakenteen uudelleenjärjestelyä, jotta menetetty tuottamaton ajanjakso ja sen aiheuttamat tappiot saadaan minimoitua mahdollisimman nopealla aikataululla.

Tulostaminen vie tyypillisesti 10-20 prosenttia yrityksen it-budjetista. Yrityksissä on usein todelliseen tarpeeseen nähden liikaa tulostimia, kopiokoneita, skannereita ja monitoimilaitteita. Kappalemäärän kasvaessa kokonaisuuden hallinta heikkenee, eikä todellisia kokonaiskustannuksia pystytä kartoittamaan. Lisäksi tulostusympäristöt ovat usein laiminlyötyjä, koska työntekijöillä ei ole aikaa paneutua monimutkaiseen kokonaisuuteen oman toimensa ohella. Lisäksi yhteisvastuussa voivat olla esimerkiksi it-osasto, talousjohto ja henkilöstöhallinto sekä muut liiketoimintayksiköt.

Suunnittele ja toteuta säästöjä, työsuoritteiden tehostusta ja edistä työhyvinvointia

Analyysipalvelullamme saat selkeän kokonaiskuvan ja tiedon tulostusympäristönne todellisesta toiminnasta ja sen aiheuttamista kustannuksista. Selvitämme asiakirjatuotantonne nykytilanteen työtavat, laitemäärät, käyttöasteet ja päällekkäisyydet sekä tietoturvan toteutumisen. Selvitämme ongelmakohdat ottaen huomioon koko järjestelmän tarpeet. Selvityksen tuloksena meillä on raportti nykytilanteesta ja ehdotus optimoidusta kokonaisuudesta, jossa työ sujuu mahdollisimman yksinkertaisesti ja kustannukset ovat helposti seurattavissa.

Ainutlaatuinen analysointiprosessimme selvittää tarkasti yrityksenne tapaa käyttää tulostuslaitteita sekä dokumenttien käsittelyn työtapoja. Esitämme ratkaisun, jolla saavutatte todellista kustannustehokkuutta ja tuottavuutta sekä parannatte työtyytyväisyyttä.

Keskeytyksettä toimiva, kustannustehokas, tuottava ja turvallinen työympäristö on saavutettavissa aidon ja ainutlaatuisen, merkkiriippumattoman analyysimme avulla:

 

  • Oikea määrä laitteita, oikeissa paikoissa ja oikein käytettynä
  • Piilossa olevat kustannukset tulevat näkyviin
  • Turhat työsuoritteet poistuvat
  • Tietoturva sääntöjen mukaiselle tasolle
  • Selkeä kokonaiskuva koko tulostusympäristön toiminnasta

Jätä viesti lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä! Tässä voit vain voittaa.

Form 331933768 to be rendered here.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: 30 hyvää syytä toteuttaa analyysi