(09) 4393 810 info@oif.fi

Suomalaisen Transmeri Group -perheyhtiön omistama Oy Sultrade Ltd toimii urheilu- ja lifestyletuotemerkkien maahantuojana, valmistajana ja markkinoijana. Yhtiö edustaa useita urheilumaailman huippumerkkejä Suomessa, Baltiassa, Venäjällä ja Pohjoismaissa. Sultrade työllistää Suomessa 70 henkilöä ja sen liikevaihto on n. 40 milj. euroa.

Oy Sultrade Ltd:n laitekanta muodostui muutamasta Xerox-laitteesta sekä lukuisista muun merkkisistä verkkotulostimista, mikä tarkoitti useamman kumppanin kanssa toimimista samanaikaisesti. Lisäksi osa markkinointimateriaalista tilattiin talon ulkopuoliselta toimittajalta.

”Ennen OIF:ia tarvikkeita ja värejä tilailtiin sattumanvaraisesti joskus liikaa, joskus liian vähän, joskus liian aikaisin ja joskus liian myöhään. Toisin sanoen, homma ei ollut johdettua ja hävikkiä sekä kustannuksia kertyi liikaa”, kertoo ICT Manager Peter Krause.

OIF Tulostusympäristön hallinta -asiakkaan kaikki Xerox-merkkiset laitteet ovat palvelussa kiinni. Palvelun avulla OIF valvoo, että laitteet ovat koko ajan käyttökunnossa ja että niihin löytyvät aina tarvittaessa oikeat tarvikkeet. Laadukkaan tuotantolaitteen ansiosta nyt myös markkinointimateriaalit voidaan toteuttaa itse.

”OIF: n myötä meidän päässä manuaalinen työ värien, tarvikkeiden ja seurannan kanssa on käytännössä loppunut, mikä helpottaa hommia paljon ja mahdollistaa meidän porukan keskittymisen olennaiseen. Ja mikä parasta, OIF:n palvelukokonaisuus kattaa myös muun merkkiset tulostimet, joten laitekannan päivitys Xeroxiin voidaan tehdä luonnollisen poistuman kautta”, sanoo Krause.

OIF Tarvike- ja huoltopalvelun avulla kaikkiin muun merkkisiin tulostimiin hoidetaan proaktiivisesti tarvikkeet (värikasetit). Tarvikkeet toimitetaan silloin kun ne pitää vaihtaa eli asiakkaan ei tarvitse enää pitää omaa varastoa kaseteille. OIF toimittaa myös asiakkaan Ruotsin toimipisteeseen kasetit saman palvelun avulla. Asiakas saa koontilaskun kerran kuukaudessa toimitetuista kaseteista.

”Nyt meillä on yksi kontaktipiste kaikkiin tulostukseen liittyvissä asioissa. Kyllä näillä ratkaisuilla on tullut merkittäviä kustannussäästöjä”, päättää Krause.