(09) 4393 810 info@oif.fi

Tallennuksen tätä päivää

Rajatonta hyötyä

Pilvipalvelumme avulla asiakkaamme pääsevät nopeasti hyödyntämään prosessinhallintaa tukevia ohjelmistopalveluita. Ratkaisusovellusten avulla hallitaan ja tuetaan yrityksen perusprosesseja sekä niihin liittyviä dokumenttikiertoja ja työnkulkuja.

Hyvä esimerkki on toimitussopimusten hallintaprosessi, jossa salkkua voi palvelussamme valvoa ja hallita aktiivisesti koko sopimuksen elinkaaren ajan.

Pilvipohjainen palvelu tarkoittaa, ettei yrityksen tarvitse hankkia palvelinta ja omia ohjelmistoja tai kantaa huolta niiden ylläpidoista ja päivityksistä. Se on myös merkkiriippumaton ja skaalautuu tarpeiden mukaiseksi ’maksa vain käytöstä’ -periaatteella.

  Jarno Ahonen

  Intelligent Workplace Consult
  +358 50 556 2347
  jarno.ahonen@oif.fi

  Aiheeseen liittyvät palvelumme

  Kehitämme älykkäitä työnkulkuja, joissa asiakirjat vastaanotetaan, reititetään, tallennetaan ja noudetaan hyödyntämällä erilaisia sisällönhallintaratkaisuja.
  Tutustu dokumenttityöskentelyn kehittämisratkaisuihin...

  Ohjelmiston avulla voi tallentaa ja jakaa paperipohjaisia ja digitaalisia asiakirjoja mistä tahansa lähteestä monitoimitulostimella, pöytätietokoneella tai mobiilisovelluksilla. Tutustu jakamisen mahdollisuuksiin...

  Tarjoamme laajan valikoiman sovelluksia, jolla monitoimilaitteiden työnkulut voidaan sopeuttaa yrityksesi toimintatapoihin.  Tutustu sovellusvalikoimaamme...