(09) 4393 810 info@oif.fi

Ostolaskujen digitointipalvelu

Teemme turhat työnne

Paperisten ostolaskujen käsittely on monelle yritykselle arkipäivää . Se on kuitenkin reskontralle suhteettoman paljon aikaa vievää ja hankalaa.

Digitointipalvelumme yksinkertaistaa ja nopeuttaa laskujen käsittelyä. Palvelumme vastaanottaa paperilaskut, suorittaa skannauksen ja tietojen oikeellisuuden tarkistuksen oheistoimintoineen sekä toimittaa laskut yrityksen taloushallinnon järjestelmiin.

Digitoinnin yhteydessä ostolaskuihin lisätään arkistointiominaisuuksia, jolloin niistä on helppo etsiä informaatiota hakusanojen perusteella.

    Aiheeseen liittyvät palvelumme

    Kehitämme älykkäitä työnkulkuja, joissa asiakirjat vastaanotetaan, reititetään, tallennetaan ja noudetaan hyödyntämällä erilaisia sisällönhallintaratkaisuja.
    Tutustu dokumenttityöskentelyn kehittämisratkaisuihin...

    Paperiarkiston digitoinnilla saavutetaan merkittävää kustannussäästöä ja ympäristöystävällisyyttä, kun asiakirjojen haku tehostuu olennaisesti ja samalla arkistotilatarve vähenee. Tutustu arkiston digitoinnin mahdollisuuksiin...

    Ohjelmiston avulla voi tallentaa ja jakaa paperipohjaisia ja digitaalisia asiakirjoja mistä tahansa lähteestä monitoimitulostimella, pöytätietokoneella tai mobiilisovelluksilla. Tutustu jakamisen mahdollisuuksiin...