(09) 4393 810 info@oif.fi

Kumppanuus kantaa. Olemme Office Innovations Finlandilla toimineet yli viidentoista vuoden ajan Xeroxin tuotteiden ja ratkaisujen parissa, toimittajana ja partnerina, lähietäisyydellä. Olemme seuranneet aitiopaikalta Xeroxin innovaatiokykyä ja taitoa hyödyntää viimeisintä teknologiaa työn tehokkuuden ja tuottavuuden lisäämisessä. Tätä tietotaitoa olemme jatkuvasti jakaneet asiakkaillemme oman Taitava toimisto™ -konseptimme muodossa. Nyt juhlistamme osaltamme yhtä Xeroxin kunniakkaan historian merkkipaalua, PARC-tutkimuskeskuksen 50:ttä juhlavuotta. Alla Xeroxin tiedote suomennettuna.

PARC juhlii 50 vuoden innovaatioita. Ja valmistautuu seuraaville 50 vuodelle.

Viisikymmentä vuotta sitten Xerox perusti Palo Alto -tutkimuskeskuksen (PARC), edistyksellisen teknologialaboratorion ja tulevaisuuden innovaatioiden ohjaajan. Siitä lähtien PARC:lla on ollut valtava vaikutus maailmaan ja se onkin käynnistänyt aikamme tärkeimpiä läpimurtoja, kuten graafisen käyttöliittymän, Ethernetin ja lasertulostuksen.

Xerox on jo pitkään määritellyt modernin työkokemuksen alkaen kopiokoneesta, joka muutti historian kulkua. Kun nyt vietämme PARC:n 50-vuotisjuhlapäivää myöhemmin tänä vuonna, Xerox virittää edelleen innovaatiomoottoriaan varmistaakseen, että voimme vaikuttaa yhtä pitkään tulevina vuosina.

”Jos katsot heidän kaiken tekemänsä 50 viime vuoden ajalta, meillä on mahdollisuus kirjoittaa seuraavien 50 vuoden läpimurtotekniikoiden kehitys”, sanoo Xeroxin toimitusjohtaja ja hallituksen varapuheenjohtaja John Visentin.

Innovaatiomme on keskittynyt sekä ydinosaamiseemme tulostus- ja painoliiketoimintaan, jossa pysymme maailmanlaajuisena markkinajohtajana, että niihin liittyville toimialueille, kuten digitaalisen muutoksen kannalta kriittisiin ohjelmistoihin ja palveluihin mutta myös aidolle tutkimukselle ja kehitykselle, joka tuottaa hedelmää tulevina vuosikymmeninä.

”Tieteen ja tekniikan ympärillä on uudenlaiset tavoitteet, jotka ylittävät kaiken aiemmin kokemamme”, sanoo Xeroxin teknologiajohtaja Naresh Shanker. ”Seuraavien 50 vuoden aikana keskitymme siihen, mitä sellaisia läpimurtoja voimme tuoda markkinoille, joilla on merkittävä vaikutus sekä yhteiskunnalle että koko planeetalle.”

Itse asiassa viimeaikaiset pandemiahaasteet innoittivat tutkijoita, tutkijoita ja insinöörejä tekemään yhteistyötä ongelmien ratkaisemiseen COVID-19: n torjunnassa. Xeroxin työntekijät PARC:lla, Xeroxin tutkimuskeskuksessamme Kanadassa (XRCC) ja Webster-laitoksessamme johtivat aloitteisiin tuottaa edullisia kertakäyttöisiä suodattimia, kymmeniä tuhansia litroja sairaalan puhdistusaineita ja Xerox I gen 5:n suodattimista valmistettiin suojamaskeja terveydenhuollon ammattilaisille.

Ponnistelut jatkuvat, kun innovaattorit suunnittelevat uusia ratkaisuja 3D-tulostukseen, tekoälyyn (AI), esineiden internetiin (IoT), digitaalisiin pakkauksiin ja cleantech-tekniikkaan. Vietämme PARC:n juhlavuotta korostamalla näillä alueilla tehtävää työtä, ja tuemme PARC:n 50 vuoden innovointia modernin työkokemuksen määrittelemiseksi. Jälleen.

Here is displayed interactive form 331923448