(09) 4393 810 info@oif.fi

Koskematon kosketusnäyttö edistää turvallisuutta

Tulostus, skannaus ja kopiointi onnistuu nyt kätevästi monitoimilaitteen kosketusnäyttöä koskematta. Edistyneiden Xerox Workplace -ratkaisujen ansiosta käyttäjä voi käyttää mobiililaitettaan tulostimen kaukosäätimenä.

Xerox Workplace -ratkaisut edistävät myös etäkäyttäjien tietoturvaa. Xerox Workplace cloud -ratkaisun avulla järjestelmänvalvojat voivat tarkkailla, jäljittää ja hallita laitteiden kaikkia toimintoja toimipisteen ulkopuolella sekä esiasettaa kaikki kotiympäristön ohjainasetukset etäkohteesta. Uusi kaksoissalausprotokolla takaa paremman turvallisuuden, joten käyttäjät voivat luotettavasti käsitellä liiketoiminnan kannalta kriittisiä tietoja koti- ja toimistoverkoissa.

Xerox Workplace Suite

Xerox Workplace Suite tarjoaa käyttäjätunnistus-, tulostuksenhallinta-, kulujenhallinta-, sisällönsuojaus- ja mobiilityönkulkuja. Sovellus on tarkoitettu asennettavaksi palvelimelle yksityistä, suojattua toimipistekäyttöä varten. Tämä joustava, modulaarinen sovellus auttaa sinua lisensoimaan toiminnot, jotka sopivat parhaiten yrityksesi tarpeisiin laitteiden määrästä riippumatta.

Xerox Workplace Cloud

Xerox Workplace Cloud tarjoaa Workplace Suitea vastaavat ominaisuudet pilviratkaisuna. Tämä alusta sopii erinomaisesti asiakkaille, jotka haluavat pienentää paikallisen verkon infrastruktuuria ja hallita tulostimia useassa eri toimipisteessä ja verkossa. Se on helppo asentaa ja käyttää, ja pilvipalvelun ansiosta kaikki päivitykset ja korjaukset pysyvät hallinnassa. Tämä vapauttaa IT-resursseja ja varmistaa samalla tarpeelliset maksimisuojausominaisuudet.

Tutustu Xerox Workplace -ratkaisuja esittelevään videoon

Here is displayed interactive form 331923448