(09) 4393 810 info@oif.fi

Xerox palkittiin Energy Star® -pääpalkinnolla

Yhdysvaltain ympäristönsuojeluvirasto (EPA) ja energiaministeriö kunnioittavat vuosittain joukkoa yrityksiä ja organisaatioita, jotka ovat panostaneet merkittävästi ympäristön suojeluun ylivoimaisen energiatehokkuuden avulla. Voit tutustua Energy Star® -ohjelmaan täältä.

Xerox – Partner of the Year

Xerox sai Partner of the Year -tunnustuksensa erinomaisesta energianhallinnasta.

Voittajat valitaan tuhansien Energy Star® -kumppanien verkostosta. Yritykset ovat osa arvostettua ryhmää, joka on osoittanut ylivoimaista energiankäytön hallintaa.

Arviointikriteerit:

  • Organisaation on osoitettava toimivansa parhaiden käytäntöjen mukaisesti
  • Organisaationlaajuiset energiansäästöt merkittäviä
  • Aktiivinen osallistuminen Energy Star® -ohjelman viestin levittämiseen.

Xeroxilla on pitkä historia innovaatioista, jotka auttavat tekemään maailmasta ympäristöystävällisemmän. Osana Xeroxin pitkäaikaista Design for Sustainability -aloitetta yritys suunnitteli uudelleen virtalähteen tietyille uusien tulostimien malleille energiansäästöjen optimoimiseksi ja vähentämällä energiankulutusta 14%.

Xerox on tehnyt yhteistyötä EPA:n kanssa kehittääkseen viimeisimmän version Energy Star® -kuvantamislaitteiden standardista, jossa määriteltiin perusteet uusituille laitteille.

Vuodesta 1993 lähtien yli 500 Xerox-tuotetta on saanut Energy Star® -rekisteröinnin. Xerox pyrkii saamaan 100% kelpoisista uusista tuotteistaan ​​Energy Star® -sertifikaatin ja on saavuttanut tämän tavoitteen joka vuosi vuodesta 2010.

”Energy Star® -palkitut kumppanit osoittavat maailmalle, että todellisten ilmastoratkaisujen tekeminen on järkevää liiketoiminnalle ja edistää työpaikkojen kasvua”, sanoi EPA:n päällikkö Michael S. Regan. ”Monet heistä ovat tehneet sitä vuosien ajan innoittamalla meitä kaikkia, jotka olemme sitoutuneet torjumaan ilmastokriisiä ja johtamaan tietä puhtaaseen energiatalouteen.”

Xeroxin palkitut ansiot

  • Xerox on osoittanut merkittävää johtajuutta pyrittäessä laajentamaan Energy Star® -kuvantamislaitteiden kehitystä.
  • Xerox on lisännyt Energy Star® -tuotteiden määrää 57 prosentilla vuodesta 2019 alkaen.
  • Xerox on ansioitunut Energy Star® -ohjelman markkinoinnissa osana Energy Star® -päivää ja maailmanlaajuista ympäristömerkkipäivää. Xeroxin verkkosivuilla on yli 40 000 aiheeseen liittyvää kuluttajanäyttöä.

Katso Energy Star® -video

Here is displayed interactive form 331923448