(09) 4393 810 info@oif.fi

Mobiililaitteellasi saat monitoimilaitteista enemmän irti

Xerox Workplace Mobile App antaa sinulle henkilökohtaisen yhteyden monitoimitulostimeesi. Sen avulla voit säästää aikaa päivittäisissä tehtävissä ja tehdä työsi turvallisesti. Nyt voit skannata, tulostaa, kopioida ja vapauttaa työsi käyttäen älypuhelintasi kaukosäätimenä tarvitsematta koskettaa monitoimilaitteen käyttöpaneelia. Voit yhdistää iOS- ja Android-laitteesi Xerox-monitoimitulostimeen nopeasti ja turvallisesti ilman arvailuja. Xerox Workplace Mobile App on ladattavissa sovelluskaupastasi ilmaiseksi.

Yhdistä
Etsi tulostimesi automaattisesti verkosta, napauta muodostaaksesi yhteyden lähikenttäviestinnän (NFC) avulla tai muodosta yhteys muutamassa sekunnissa pelkällä QR-koodilla. Tallenna tulostin suosikiksi säästääksesi tulevien tulostustöihin kuluvaa aikaa – etsintä ei ole tarpeen.

Tulosta
Jaa suoraan käyttämästäsi sovelluksesta tai avaa asiakirjoja sovelluksesta, jotta voit esikatsella ja tulostaa helposti. Käytä kameratoimintoa kuvien ottamiseen ja tulostamiseen. Laaja valikoima tulostusasetuksia, kuten kopioiden lukumäärä, tulostusmateriaalikoko, yksipuolinen, kaksipuolinen, väri, mustavalko ja muut, vastaavat kaikkiin tarpeisiin.

Skannaa
Tee kontaktiton monitoimitulostinskannaus kaukosäätimellä mobiililaitteestasi. Pudota sivu syöttölaitteeseen ja skannaa, digitoi ja reititä asiakirjat niiden lopulliseen määränpäähän nopeasti mobiililaitteesi yhteystietojen ja tallennettujen pilvitilien avulla.

Kopioi
Aloita kopiot suoraan mobiililaitteesta käyttöpaneelin sijaan, jotta saat täysin kosketusvapaan työnkulun.

Laajennetut toiminnot Xerox-työpaikkaratkaisujen kanssa käytettäessä:

  • Mobiili käyttäjäntunnistus tulostimen avaamiseksi.
  • Suojatun tulostuksen vapautus.
  • Pilvipalvelu töiden lähettämiseksi ja resurssien käyttämiseksi mistä verkosta tahansa.

Tutustu Xerox Workplace Mobile App esittelyvideoon

Xerox työpaikkaratkaisut, kaksi isännöintivaihtoehtoa

Tutustu työpaikkaratkaisuihin, joilla teet tulostamisesta helpompaa, tulostatpa sitten mobiililaitteilta, hallitset tulostuskustannuksia tai suojaat tulostusvirran kautta lähetettyjen asiakirjojen sisältöä.

Xerox Workplace Suite

Xerox Workplace Suite tarjoaa käyttäjätunnistus-, tulostuksenhallinta-, kulujenhallinta-, sisällönsuojaus- ja mobiilityönkulkuja. Sovellus on tarkoitettu asennettavaksi palvelimelle yksityistä, suojattua toimipistekäyttöä varten. Tämä joustava, modulaarinen sovellus auttaa sinua lisensoimaan toiminnot, jotka sopivat parhaiten yrityksesi tarpeisiin laitteiden määrästä riippumatta.

Xerox Workplace Cloud

Xerox Workplace Cloud tarjoaa Workplace Suitea vastaavat ominaisuudet pilviratkaisuna. Tämä alusta sopii erinomaisesti asiakkaille, jotka haluavat pienentää paikallisen verkon infrastruktuuria ja hallita tulostimia useassa eri toimipisteessä ja verkossa. Se on helppo asentaa ja käyttää, ja pilvipalvelun ansiosta kaikki päivitykset ja korjaukset pysyvät hallinnassa. Tämä vapauttaa IT-resursseja ja varmistaa samalla tarpeelliset maksimisuojausominaisuudet.

Tutustu Xerox työpaikkaratkaisuja esittelevään videoon

Here is displayed interactive form 331923448