(09) 4393 810 info@oif.fi

Seitsemän selkeää kilpailuetua työympäristön kehittäjälle

Toimivan työympäristön tulostustoiminnot ja tiedonhallinta on järkevää suunnitella käyttäjien ehdoilla siten, että turha työ poistuu ja rutiinit automatisoidaan. Sujuva työ on tekijälleen viihtyisää, tuottavampaa ja auttaa välttämään virheitä. Lisäksi yrityksen tulee ottaa huomioon muuttuvat työtavat ja tietoturvauhat sekä kestävän kehityksen tavoitteet. Kokonaisvaltaisesti ja huolella suunniteltu työympäristö on valmis reagoimaan myös tulevaisuuden muutoksiin.

Vähemmän virheitä!

Parempi tehdä oikein alusta loppuun. ’Napin painalluksella’ on tänään täyttä totta. Manuaalisten rutiinien automatisointi vähentää merkittävästi inhimillisten virheiden mahdollisuuksia. Työnkulkujen yksinkertaistaminen ja älykkäiden toimintojen yhdistelmien määrittely paitsi turvaa vahingoilta, säästää myös aikaa.

Korkeampi työtyytyväisyys

Sujuva työ on viihtyisää. Turhauttavat rutiinit ja oman toimen ohella suoritettavat toisarvoiset työtehtävät eivät kuulu toimivaan työympäristöön. Keskeytymätön ja helppo tulostus sekä tiedonhallinnan katkeamaton toimivuus ja käyttäjäystävällisyys edistävät työhyvinvointia.

Tuottavuus nousee

Aika on aina myös rahaa. Toimivassa työympäristössä tehdään enemmän työsuoritteita ja se on selkeä kilpailuetu. Asiakkaat, yhteistyökumppanit ja muut sidosryhmät ovat tyytyväisempiä ja aina ajan tasalla, oli kyse sopimuksista, tarjouksista, palautteista tai tietopyynnöistä ja niiden tallennuksesta, hakemisesta tai jakamisesta.

Valmius tulevaisuuteen

Viime vuosien odottamattomat tapahtumat ovat osoittaneet selkeästi, että yritykset ja niissä työskentelevät ihmiset elävät jatkuvassa muutoksessa. Ennakointi on varmistus tuleville muutoksille ja niiden luomille mahdollisuuksille. Ennakointi mahdollistaa nopean reagoinnin, oli kyse sitten toimitilan teknisistä tarpeista, henkilöstöresursseista tai tietojärjestelmän ominaisuuksista.

Tietoturva oikealla tasolla

Oikein suunnitellulla tietoturvalla data ja dokumentit pysyvät turvassa väärinkäytöksiltä ja kokonaisuutta on mahdollista valvoa tarkasti, esimerkiksi jakamalla henkilökohtaisia käyttöoikeuksia tai estämällä salaisiksi määriteltyjen dokumenttien jakaminen ja tulostaminen. Kehittyneet ohjelmistot ehkäisevät tehokkaasti tietovuotoja (myös tahattomia), jotka liittyvät käyttäjiin, dokumenttien sisältöön tai laitteistoon. Kokonaisuus on siten sääntöjen ja asetusten mukainen.

Tehokasta hybridityötä

Paikasta ja ajasta riippumattoman työskentelyn aikakausi on nyt. Toimistoympäristöt ja niiden käyttötavat muuttuvat ja uudenlaiset tulostuksen, skannauksen, kopioinnin ja dokumenttien- sekä tiedonhallinnan ratkaisut palvelevat liikkuvan henkilöstön tarpeita ja yhteydenpitoa toimistolle sekä asiakkaisiin. Tietoihin ja dokumentteihin on päästävä käsiksi mistä tahansa ja milloin tahansa, joten toimistotyöskentelyn tehokkuus on tärkeä ohjata myös etä- ja liikkuvan työn tekijöille.

Vastuullisuus ja ympäristöarvot näkyviksi

Jatkossa kestävän kehityksen tavoitteet eivät ole enää sivu vuosikertomuksessa, vaan yritykset siirtyvät enenevissä määrin sanoista tekoihin. Tarpeettomaan energiankulutukseen kiinnitetään entistä enemmän huomiota ja paperintarvetta pyritään vähentämään digitaalisella siirtymällä. OIF ja Xerox ovat sitoutuneet vähentämään asiakkaidensa energian- ja materiaalikulutusta sekä vastaavat itsessään mahdollisimman pienestä hiilijalanjäljestä. Xerox on palkittu mm. Energy Star Partner of the Year -tunnustuksella erinomaisesta energianhallinnasta.

Jukka Siltanen

Sales Director
+358 40 513 2232
jukka.siltanen@oif.fi

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää työympäristön kehittämisestä!

Voit myös varata ajan etäkonsultointiin: