Yritysesittely

Yritysesittely

Office Innovations Finland Oy eli OIF on yritys, joka tunnetaan merkkiriippumattomista palveluinnovaatioistaan. Rakennamme laitteista, ohjelmistoista ja palveluista koostuvia kokonaisuuksia, jotka saavat asiakkaidemme työnteon sujumaan ja liiketoiminnan kukoistamaan.

Tiedämme, miten asiakirjasi saadaan sujuvimmin liikkumaan, olivatpa ne sitten sähköisessä tai paperisessa muodossa. Teemme elämästäsi helpompaa, koska muutamme toimistotulostuksen sekä asiakirjahallinnan hallituksi kokonaisuudeksi.

Autamme yritystäsi tehostamaan asiakirjoihin liittyviä prosesseja siten, että saatte aikaan huomattavia säästöjä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa löydämme tapoja, joilla voimme tehostaa ja hallita asiakirjaprosesseja ja tuoda siten lisäarvoa heille. Autamme asiakkaitamme leikkaamaan kuluja, palvelemaan omia asiakkaitaan paremmin, työskentelemään tehokkaammin ja tekemään parempaa liiketulosta.

Tarjoamme koko maan kattavia palveluita tulostusympäristöjen hallintaan ja asiakirjaprosessien parantamiseen. Olemme omistautuneet innovaatioille ja palveluille. Haluamme tarjota asiakkaillemme vapauden keskittyä kaikkein tärkeimpään: yrityksen omaan ydintoimintaan. Takaamme korkean laadun ja asiantuntevan palvelun. Henkilökuntamme sitoutuu tarjoamaan yrityksellesi sellaisia ratkaisuja, jotka takaavat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi.

Kestävä kehitys on olennainen osa liiketoimintaamme. Palvelumme ja ratkaisumme auttavat asiakkaitamme vähentämään ympäristön kuormitusta.

Kumppaninamme toimii Xerox, joka on yli puolen vuosisadan ajan on ollut johtava yritys asiakirjateknologian ja -palvelujen alueella. Xerox Premier Partner kumppanina jatkamme kehitystä tämän innovaatioperinteen pohjalta.

Vakaudestamme kertoo, että Office Innovations Finland Oy on saavuttanut Dun & Bradstreet Finland Oy:n myöntämän korkeimman AAA -luottoluokituksen jo kuutena vuotena peräkkäin. Tähän yltää vain 0,3% suomalaisista yrityksistä.

  • Xerox Concessionaire Premier Partner – 2005
  • Pohjoismaiden ensimmäinen akkreditoitu tulostuksenhallintapalveluiden toimittaja – 2010
  • Outstanding Performance and Business Contribution (Xerox) – 2010
  • Advanced Production akkreditoitu 2011
  • Outstanding Achievement in Xerox Partner Print Services – 2013
  • Member of Xerox Managed Print Services Advisory Counsil – 2013
  • CompTIA Managed Print Trustmark™- 2014
  • Luottoluokitus AAA GOLD
  • Xerox Innovation Partner
  • Certified Personal Application Builder

 

Jätä yhteydenottopyyntö