Toimintatapamme

Toimintatapamme

Näin autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi:

Arvioi ja optimoi

Teemme perusteellisen arvion tulostusympäristöstäsi, asiakirjaprosesseistasi ja työnkuluistasi. Tämä antaa sinulle tarkan lähtötilanneraportin nykyisistä tulostustavoista ja kuluista. Tämän jälkeen luomme uuden suunnitelman yrityksesi tavoitteiden mukaisesti, mukaan lukien kustannussäästöennusteet.
Tulostuksen arvioinnin ja optimoinnin yhteydessä saat kattavan kuvan tulostustarpeistasi koko toimistossasi ja tuotantotulostusympäristössäsi. Tarkan tiedon pohjalta on hyvä ryhtyä toimiin. Me autamme sinua vähentämään kuluja jopa 30 % ja samalla tuemme kestävän kehityksen tavoitteitasi.

Sisältö

 • Saat kattavan ja tarkan kokonaiskuvan nykyisestä tulostusympäristöstäsi. Me arvioimme ja optimoimme tulostusympäristösi ja kerromme sinulle, kuinka voit tulostaa vähemmän ja edullisemmin.
 • Kokonaisarvio antaa sinulle tietoa, jonka avulla voit tehdä parempia liiketoimintapäätöksiä entistä nopeammin. Voit käyttää aktiivisia raportteja trendien havaitsemiseksi ja muuttaa asiakirjasisällöstä ja tulostustoiminnoista saadun datan tiedoksi, jonka perusteella voit ryhtyä toimiin.
 • Laiteoptimointi vähentää tulostusympäristön toimintojen monimutkaisuutta. Valitsemme toimistosi laitteet edullisuus-, tuottavuus-, turvallisuus-, kestävyys- ja toimivuuskriteerien perusteella.
 • Pelkistämme laskutusta yhdistämällä laskut ja käyttöraportit, jolloin kuluista tulee läpinäkyviä ja helposti ymmärrettäviä.

Lisäarvoa

Tiedätkö kuinka paljon rahaa yrityksesi itse asiassa käyttää tulostukseen, kun otetaan huomioon kaikki näkyvät ja piilokulut sekä kovat ja pehmeät kulut? Me autamme sinua huomaamaan tarpeettomat menot ja poistamaan ne. Vahvat kestävän kehityksen käytännöt voivat vähentää kuluja merkittävästi. Autamme yritystäsi vähentämään tulostusta ja paperin käyttöä, tehostamaan työnkulkuja, parantamaan toimistolaitteiden hyödyntämistä ja kouluttamaan työntekijöitä toimimaan tehokkaammin.

Referenssi Suunto

Suojaa ja integroi

Avullamme sinun on helppoa siirtyä nykyisestä tulostusympäristöstäsi tavoittelemaasi tilaan. Helpotamme uusien toimintatapojen käyttöönottoa tekemällä parannukset hallitusti, askel kerrallaan. Autamme sinua integroimaan ratkaisut IT-ympäristöösi turvallisella ja yhdenmukaisella tavalla. Voimme toimittaa suojatun tulostuksen ja mobiilin tulostamisen ratkaisut sekä hallita tulostusympäristönne kokonaisvaltaisesti.

Sisältö

 • Tuemme IT-tarpeitasi tulostukseen liittyvällä Helpdesk:llä.
 • Mobiili- ja pilviratkaisut mahdollistavat tulostamisen älypuhelimesta tai tablettitietokoneesta mihin tahansa toimistossa tai sen ulkopuolella olevaan laitteeseen.
 • Tulostuksenhallinta keskittyy reaktiivisen sijasta proaktiiviseen toimintaan. Laitteidesi etävalvonnalla voimme korjata ongelmat jo ennen kuin edes huomaat niitä. IT-osastosi ja muut työntekijäsi voivat siten jatkaa työntekoa keskeytyksettä.
 • Suojaustekniikka ja -palvelut yhdistävät Xeroxin ConnectKey™-ohjelmiston ja Cisco- ja McAfee-kumppanuudet ja suojaavat siten yritystäsi haittaohjelmilta ja viruksilta valvoen jatkuvasti yrityksesi turvallisuutta.

Lisäarvoa

Ilman tarvittavia suojaustoimia yrityksesi tiedot saattavat joutua vääriin käsiin. Vieläkin tärkeämpää on suojata asiakkaittesi tiedot, jotta täytät esimerkiksi viranomaisten vaatimukset. Annamme käyttöösi tekniikkaa ja prosesseja, jotka auttavat asiakirjojen suojauksessa ja suojatun tulostuksen käytännöissä.
Älypuhelimet ja tablettitietokoneet muuttavat työskentelytapoja sekä IT-osastoja. Annamme mobiilityöntekijöillesi kätevän, suojatun mahdollisuuden käyttää tulostuslaitteita, joten heidän tuottavuutensa säilyy paikasta riippumatta.

Referenssi

Automatisoi ja yksinkertaista

Rentoudu ja anna meidän hallita tulostus- ja asiakirjaympäristösi päivittäisiä toimintoja. Jatkuvan tietojenkeruun ja analyysin avulla autamme sinua entisestään parantamaan tuottavuutta ja käyttäjäkokemusta. Voimme auttaa sinua automatisoimaan paperiin perustuvia prosesseja ja siten parantamaan tuottavuutta vähentämällä tulostustarvetta. Kehitämme älykkäitä työnkulkuja, joissa asiakirjoja vastaanotetaan, reititetään, tallennetaan ja noudetaan hyödyntämällä erilaisia sisällönhallintaratkaisuja.

Video: Beyond Printing

Sisältö

 • Liiketoimintaprosessien automatisointi pelkistää päivittäisten tehtäviä ja prosesseja ja vähentää samalla yrityksesi paperin kulutusta.
 • Nopeutamme tietojen käsittelyä ja järjestelyä edistyneillä työkaluilla.
 • Sisällönhallinta mahdollistaa valtavien tietomäärien helpon järjestämisen, tallentamisen ja noutamisen. Riippumatta siitä, haluatko pilvipohjaisen vai paikan päällä olevan ratkaisun, autamme sinua hallitsemaan paperi- ja digitaalisisältöä sen luomisesta yhteistyöhön, prosessointiin, noutamiseen ja arkistointiin.
 • Asiakirja-analyysi määrittää automatisoinnin mahdollisuuksia tarkastelemalla työntekijöiden tulostustoimia ja -paperia liiketoimintaprosesseissa.
 • Paperiasiakirjojen muuttaminen digitaaliseen muotoon, tallenus ja niissä olevan tiedon älykäs poiminta sekä reititys nopeampaa hyväksymistä ja tarkempaa käsittelyä varten.

Katso seuraavan sukupolven MPS -video ›

Lisäarvoa

Oletko ajatellut kuinka tuloksesi muuttuisi, jos työntekijöidesi tuottavuus kasvaisi 10 prosentista 20 prosenttiin? Entä jos työntekijöidesi ja IT-osastosi ei tarvitsisi enää koskaan huolehtia tulostusympäristöstä? Voit mullistaa työnteon, tehostaa prosesseja ja vähentää työntekijöiden papeririippuvuutta ulkoistamalla tulostusympäristösi hallinnan ja ylläpidon meille.

Muuta tieto päätöksiksi. Kokonaiskuva tulostimien ja paperi- sekä digitaalimuotoisten asiakirjojen käytöstä auttaa sinua näkemään, mitä on muutettava.

Referenssi

Jätä yhteydenottopyyntö