Referenssit

Savion Kirjapaino Oy

Savion Kirjapaino on monipuolinen osaaja kaiken kokoisille asiakkaille. Painokalusto taipuu yksittäisistä käyntikorttipainatuksista kymmenien tuhansien kappaleiden asiakaslehtien painamiseen. Ja aina kilpailukykyisillä menetelmillä sekä hinnoilla. Yli neljänkymmenen vuoden kokemus on antanut vankan kivijalan toiminnalle asenteesta ja laadusta tinkimättä. Kaikessa toiminnassa huomioidaan myös ympäristöasiat, josta kertoo Joutsenmerkki.

”Kumppanuutemme OIF:n kanssa alkoi simppelisti yhden laitteen huoltosopimuksesta ja on kasvanut sekä laajentunut onnistuneesti sieltä alkaen”, kertoo kehittämisjohtaja Sampsa Sjögren.

Digitaalisen liiketoiminnan kasvaessa myös laitetarpeet kasvoivat, jonka myötä on hankittu sekä jo päivitetty Xerox-laitteita lisäämään digitaalisen tuotannon materiaalikirjoa. Tuotantovarmuus on parantunut ja läpimenoajat lyhentyneet merkittävästi.

”OIF on alusta asti pystynyt vastaamaan onnistuneesti tarpeisiimme niin laitepuolella kuin ongelmatilanteissakin. Ja varsinkin reaaliaikaisesti, jolloin emme ole kärsineet ali- tai ylikapasiteetista vaan olemme pystyneet toimimaan optimoidusti koko ajan”, lisää Sampsa Sjögren.

”Seuraavaksi agendalla siirrytään softapuolen palveluihin, nyt kun laitepuoli on toistaiseksi kunnossa ja ajan tasalla”, toteaa tyytyväinen Sjögren.

savion_kirjapaino-artikkelikuva

Jätä yhteydenottopyyntö