Painoliiketoiminta

Painoliiketoiminta

Jokaisen yrityksen toiminta vaatii keskittymistä seuraaviin tavoitteisiin:

 • Asiakkaiden tyytyväisyyden takaaminen.
 • Tuotannon lisääminen.
 • Kustannusten leikkaaminen.
 • Liiketoiminnan kasvattaminen.

Näiden tavoitteiden toteuttaminen on kriittisentärkeää yrityksen menestykselle.

Viime vuosien aikana viestintä on muuttanut muotoaan. Siksi näihin haasteisiin vastaamisesta on tullut entistä vaikeampaa. Pelkkä painotuotanto ei enää riitä, sillä Internetillä, sähköpostilla, tekstiviesteillä ja sosiaalisella medialla on entistä suurempi merkitys markkinoilla. Tämä tuo painopalvelujen tuottajille uusia mahdollisuuksia lisäarvon tarjoamiseksi asiakkailleen. Jatkuva kasvu ja menestys edellyttävät uusia tapoja parantaa perinteisen painetun materiaalin sisältöä ja sen jakamista aiempaa suuremmalle yleisölle dynaamisesti ja interaktiivisesti. Se vaatii palvelun tarjoajalta aktiivisen roolin ottamista strategian kehittämisessä ja tulosten seurannassa sekä toimintaa asiakkaan liiketoiminnan korvaamattomana osapuolena.

Nämä muuttuvat vaatimukset avaavat oven moniin uusiin mahdollisuuksiin. Voidaksesi tarttua näihin mahdollisuuksiin tarvitset uusinta tekniikkaa ja huipputehokkaita työnkulun ratkaisuja – sekä kaltaisemme luotettavan yhteistyökumppanin, joka voi auttaa sinua toiminnan kaikissa vaiheissa.

Riippumatta siitä, mitä tavoitteita yritykselläsi on, Office Innovations Finland Oy yhteistyössä Xerox® Oy:n kanssa auttaa menestymään. Olipa yrityksesi juuri aloittamassa digitaalista painotoimintaa tai etsimässä jotakin uutta menestyvälle toiminnalleen, voimme vuosikymmenten kokemuksen turvin sitoutua auttamaan yritystäsi kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla. Sitoutumisemme alkaa jo kauan ennen kuin tuote on edes asennettu ja jatkuu koko yhteistyömme ajan.

Lue lisää:
Miten voimme auttaa yritystäsi kasvamaan?

Liiketoiminnan kasvattaminen

Profit accelerator

Kasvata digitaalista painotoimintaasi Xeroxin liiketoiminnan kehitystyökalujen avulla Xerox ProfitAccelerator® on todella kattava kokoelma työkaluja ja ohjelmia, jotka auttavat maksimoimaan digitaalisiin painolaitteisiin tekemäsi investoinnit. Kokoelmassa yhdistyvät Office Innovations Finland Oy:n ja Xeroxin vertaansa vailla oleva kokemus ja asiantuntemus digitaalisen painatuksen alalta, huippuluokan resurssit ja alan johtava tuki. Liiketoiminnan kehitysasiantuntijamme voivat näyttää sinulle, miten luodaan menestyksekäs digitaalinen painotoiminta. Tähän kuuluvat arvioinnit, suunnitelmien kehittäminen, myynnin koulutus ja paljon muuta – joko kasvotusten kanssasi tai webinaareissa ja verkkoluokissa.

Kaiken takana on yksi tavoite eli digitaalisen painotoimintasi kasvattaminen.

Me voimme tarjota sinulle kaiken sen, mitä tarvitset digitaalisen painotoiminnan käynnistämiseen:

 • työkaluja, joiden avulla voit luoda liiketoimintasuunnitelman ja laskea tuoton sijoitetulle pääomalle
 • malleja, oppaita ja näytteitä, jotka auttavat sinua uusien sovellusten kehittämisessä
 • verkkoluokkia, webinaareja ja konsultointia, joissa henkilökunnallesi annetaan tietoa digitaalisten painomarkkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista
 • kirjoja, lehtiä ja esitteitä, jotka pitävät sinut ajan tasalla uusimmista digitaalisen painoalan trendeistä.

Ratkaisut:
Xerox ProfitAccelerator®

Web to print

Tarjoa asiakkaillesi yksilöityä tietoa sisältävien tilausten tekemistä verkossa. Samalla voit lisätä verkon kautta tapahtuvaa paino- ja muiden palvelujen myyntiä, 24/7. Voimme auttaa yritystäsi toteuttamaan tehokkaan työnkulun, johon sisältyy töiden ohjaus vapaisiin painokoneisiin automaattisen päätöksenteon avulla.

Ratkaisut:

Monikanavamarkkinointi

Vaikuttavan viestinnän tuottaminen monilla eri kanavilla – kuten tulostus, sähköposti, netti, mobiiliratkaisut ja video – antaa asiakkaille mielekkäämmän ja interaktiivisemman kokemuksen, jonka avulla viestintä huomataan. Xeroxin eri materiaaleja käyttävien julkaisuratkaisujen avulla voit kehittää monipiste- ja monikanavaviestintää ja lisätä samalla huippuluokan materiaaleja, jotka parantavat viestinnän lisäarvoa ja vaikutusta.

Ratkaisut:

Kohdennettu markkinointi

Mukautuksella ja yksilöinnillä voit luoda kohdistettuja, relevantteja asiakaskontakteja, joilla saadaan haluttuja tuloksia ja parempia vasteita. Käyttämällä Xeroxin muuttuvan tiedon julkaisuratkaisuja voit yksilöidä painetun viestintäsi innovatiivisesti ja helposti.

Xmpie

Liiketoiminnan tehostaminen

Liiketoimintasi menestys riippuu tehokkaista ratkaisuista, joilla voit tavoittaa useampia markkinoita, tehokkaista työskentelyprosesseista, joilla voit tehostaa asiakirjojen tuotantoa sekä luovista tulostus- ja elektroniikkaratkaisuista, joiden avulla yrityksesi erottuu muista. Xeroxin ja Xerox Business Innovation -kumppaneiden palkittujen tulostus- ja ohjelmistoratkaisujen avulla voit automatisoida päivittäiset toiminnot, optimoida tulostusinvestoinnit ja saada uusia tulovirtoja luovilla tuotteilla ja palveluilla.

Jos liiketoiminnan tarpeesi edellyttävät integrointia nykyisiin työnkulkuprosesseihin tai täydellistä uudelleensuunnittelua nopeasti muuttuvien asiakasvaatimusten tukemiseksi, Xeroxin työnkulkuratkaisuilla voit tehdä enemmän töitä, vähentää kuluja, ilahduttaa asiakkaita ja kasvattaa liiketoimintaa.

Automatisointi

Säästä aikaa ja rahaa automatisoimalla työläät esipainotyöt. Perusasemointi, välilehtien ohjelmointi ja jopa tehostettu värienhallinta voidaan hoitaa automaattisella työnkululla, joka vähentää virheiden riskiä, vapauttaa resursseja ja nopeuttaa töiden valmistumista. Näin voit taata entistä lyhyemmät valmistumisajat ja kasvattaa liiketoimintaasi.

Tuottavuuden takaamiseksi on tärkeää automatisoida kaikkien laitteiden prosessit niin, että työt saadaan nopeasti liikkeeseen ja sieltä asiakkaille. Automatisointi voi myös parantaa tulosteiden laatua. Nopeampien valmistumisaikojen ja virheiden vähenemisen tähden voit ottaa enemmän töitä ja kasvattaa liiketoimintaasi.

Ratkaisut:

Kasvavat sovellukset

 • Digitaalinen pakkaustuotanto
 • kuvatuotteet
 • kirjat ja käyttöohjeet (just in time)
 • markkinointimateriaali
 • suoramarkkinointi
 • TransPromo
 • suurkokotulostus

Lue lisää

Värienhallinta

Yhtenäisiä, tarkkoja ja toistettavia värejä, joihin voi luottaa. Sitä asiakkaasi edellyttävät väritulostukselta. Asiantuntemuksemme ja värienhallintaratkaisumme auttavat sinua vastaamaan haasteisiin vaivattomasti.

Xerox Confident Colour on kokoelma tekniikkaa, konsultointikokemusta, liiketoiminnan kehitystyökaluja, mukautettuja ratkaisuja sekä kumppaneita, jotka auttavat sinua hallitsemaan ja tuottamaan mahdollisimman hyviä värejä. Xeroxin avulla voit tuottaa värejä luottavaisena niin yksittäisellä digitaalisella, sisäisiä perustyökaluja käyttävällä painokoneella kuin globaalilla värienhallinnalla varustetuilla koneilla, joissa käytetään automaattisia ’ohjelmisto palveluna’ -työkaluja.

Ratkaisut:
Xerox Confident Color

advanced

Jätä yhteydenottopyyntö