OIF Managed Supplies Services

OIF Managed Supplies Services

Proaktiivisuus säästää

Palvelumme valvoo tarvikkeiden tilaa ja käyttöä, mikä mahdollistaa proaktiiviset täydennystoimitukset. Rahaa ei sitoudu turhiin ja ylisuuriin tarvikevarastoihin, vaan toimitukset tulevat silloin kun tarvitaan. Työntekoon ei myöskään tule taukoja ongelmatilanteissa tai tarvikepuutteiden vuoksi.

Keskeytykset minimiin

Yritykselle on tärkeätä, että laitteet ovat jatkuvasti mahdollisimman täydellisesti käytössä. Vuonna 2014 palvelussamme olevien asiakkaiden laitteet olivat työpäivinä kello 8-16 välillä käytössä keskimäärin 99,5-prosenttisesti. Prosenttiluku on huima. Tästä asiakkaamme voivat kiittää kokonaisuudenhallintaamme ja HelpDeskiämme, joka selvittää yli 30 % kaikista ongelmista jo puhelimitse.

Kaikki rahareiät tukitaan

Käymme läpi koko kokonaisuuden, jolloin kustannustehokkuutta ja ajansäästöä syntyy monella rintamalla, koontilaskutuksesta suuren volyymin riittoisien kasettien käyttöön. Esimerkiksi koontilaskutus vähentää yllättävän paljon yrityksessä laskujen käsittelyprosessiin tarvittavaa aikaa.

Lopeta laitteiden ostaminen, hyvä asiakas!

Tulostimia on saatavana edullisesti, siksi niitä mielellään myös hankintaan. Usein yrityksistä löytyy laitteita, jotka ovat kalliita käyttää ja joita ei edes tarvita. Jossain vaiheessa saavutetaan vääjäämättä piste, jolloin voidaan todeta, että homma ei toimi ja siinä ei ole mitään järkeä.

Meillä ei ole painetta myydä ratkaisuksi aina vain lisää uusia laitteita, emme ole sidottuja maksimaaliseen laitemyyntiin. Tavoitteemme on, että asiakkaallamme on mahdollisimman vähän laitteita, eli juuri sopiva määrä vastaamaan tarvetta, ja että laitteita vielä käytetään mahdollisimman vähän ja mahdollisimman edulliseen hintaan.

Haluamme analysoida tilanteen ja löytää laitekirjon ja selkiytymättömien tulostusympäristöprosessien alta tehokkaat ja toimivat ratkaisut, reitit joilla vältetään ongelmat ja tuhlaus. Asiakkaallemme on helpotus havaita, että mitä vähemmän tulevaisuudessa tarvitaan lisää laitteita, sitä kannattavammaksi toiminta muuttuu – sitä paremmin olemme onnistuneet auttamaan asiakastamme tuottamalla kustannustehokkaat tulostusympäristöt ja ylivertaisen työtyytyväisyyden ilmapiirin.

Jätä yhteydenottopyyntö