OIF CloudPro

OIF CloudPro

Ei asennuksia, ei palvelimia – kaikki hyöty helposti pilvestä

Yritysten näkökulmasta paperidokumentit ovat olleet pääsääntöisesti välttämättömiä välivaiheita tai arkistointia varten. Paperipohjaiset prosessit ovat kuitenkin yleensä hidastempoisia ja toistuvia, jolloin ne vievät osaavan henkilöstön kallista aikaa yksinkertaisiin, mutta liiketoiminnan kannalta tärkeisiin toimenpiteisiin – tiedon siirtämiseen järjestelmiin, asiakirjojen arkistointiin ja tiedon etsimiseen.

CloudPro -pilvipalvelun avulla voit tehostaa asiakirjoihin liittyviä prosesseja ja automatisoida jopa kokonaisia työvaiheita. Säästät aikaa ja vaivaa, prosessien läpimenoajat nopeutuu, parannat tietoturvaa ja tehostaa tuottavuutta. Jopa tulostuskustannukset voidaan saada laskuun, kun kaikkea ei ehkä tarvitsekaan enää tulostaa.

Pilvipohjainen palvelu tarkoittaa, ettei sinun tarvitse hankkia palvelinta, omia ohjelmistoja tai miettiä niiden ylläpidoista ja päivityksistä. CloudPro -palvelu on merkkiriippumaton ja laajasti skaalautuva, joten oli yrityksessäsi 1 tai 1000 laitetta, voimme olla avuksi. Lisäksi maksat vain siitä mitä tarvitset.

Palvelun avulla pyrimme vastaamaan alla oleviin kysymyksiin:

  • Miten asiakirjat olisivat vaivatta saatavilla kun niitä tarvitaan?
  • Kuinka arkistoida asiakirjoja tehokkaasti ja helposti?
  • Kuinka vähentää asiakirjojen etsimiseen käytettävää aikaa?
  • Miten jakaa dokumentteja asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa kaikkia palvelevalla tavalla?
  • Kuinka parantaa tuottavuutta?
  • Mitä organisaatiosi saakaan aikaan, kun tieto on kaikkien ulottuvilla ja hitaat paperiprosessit on minimoitu?

 

OIF Professional Services – Dokumenttiprosessien ulkoistuspalvelu

Kuinka valvoa sopimussalkkua, miten asettaa hälytyksiä työvaiheille tai miten määritellä vastuita ja siirtää niihin liittyviä dokumentteja? Ratkaisu löytyy pilvestä.

OIF Cloud Pro -pilvipalvelumme avulla asiakkaamme pääsevät nopeasti hyödyntämään prosessinhallintaa tukevia ohjelmistopalveluita. Ratkaisusovellusten avulla hallitaan ja tuetaan yrityksen perusprosesseja, niihin liittyviä dokumenttikiertoja ja työnkulkuja. Hyvä esimerkki on toimitussopimusten hallintaprosessi, jossa salkkua voi palvelussamme valvoa ja hallita aktiivisesti koko sopimuksen elinkaaren ajan.

Monia soveltamismahdollisuuksia

Asiakas voi skannata dokumentit OIF:n palveluun ja hallita niitä monipuolisesti digitoidussa muodossa kautta dokumenttien elinkaaren skannauksesta, käsittelyyn, jakeluun ja lopulta arkistointiin. Dokumenttien käsittelyyn voidaan liittää erilaisia sääntöjä ja hälytyksiä. Dokumenteille voidaan tallentaa metatietoja, joiden avulla voidaan monipuolisesti hakea dokumentteja tai luoda niille käsittelysääntöjä.

Verkostoituvassa liikemaailmassa OIF:n Cloud Pro-pilvipalvelut tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet jakaa dokumenttien käsittely- ja lukuoikeuksia liikekumppaneille ja asiakkaille. Palvelu voi merkittävästi nostaa kumppaneiden tyytyväisyyttä yritykseenne.

Skannattujen dokumenttien käsittelyyn asiakas tai tämän valtuuttamat kumppanit tarvitsevat vain internet-yhteyden ja web-selaimen työasemalla. Dokumenttien luku ja käsittely onnistuvat myös matkan päältä tabletilla tai älypuhelimella.

Dokumenttien hallintapalvelu on edullinen ja nopea käyttöönottaa. Palvelussa on varmistettu alan vaatimusten mukaisesti käyttöoikeuksien hallinta, datan tietosuoja ja tietojen varmennus sekä palautus. Palveluun liittyvät luonnollisesti käyttäjätuki ja ylläpito.

Maksimoi hyödyt, minimoi riskit

Palvelun käyttöönotto ohjaa yrityksen myös tarkastamaan ja parantamaan rutiinejaan, asiat eivät unohdu ja mahdollisuuksia ei hukata.

Yritys voi hyödyntää ja soveltaa valmiiksi tuotteistettuja prosesseja. Räätälöimme prosessituen myös niille tehtäville ja dokumenteille, joille ei vielä ole valmista pohjaa.

CloudPro esite Ota yhteyttä  
Jätä yhteydenottopyyntö