OIF Analyser™

OIF Analyser™

Tulostusympäristön analyysi

Yrityksissä on usein todelliseen tarpeeseen nähden liikaa tulostimia, kopiokoneita, skannereita ja monitoimilaitteita. Kappalemäärän kasvaessa kokonaisuuden hallinta heikkenee. Tulostusympäristöt ovat usein laiminlyötyjä, koska kellään ei ole aikaa paneutua kokonaisuuteen. Tulostamisen kokonaiskustannuksia ei tunneta. Tulostaminen vie tyypillisesti 10-20 prosenttia yrityksen it-budjetista (*Gartner).

OIF Analyser™ tuo ratkaisun

OIF Analyser™ tuo yrityksellenne tiedon kustannuksista ja työkalun kokonaisuuden hallintaan. Selvitämme asiakirjatuotantonne nykytilanteen kulut, käyttömäärät, laitemäärät ja päällekkäisyydet. Tutustumme työssä ilmeneviin ongelmakohtiin ja selvitämme ne. Otamme huomioon koko järjestelmän tarpeet. Selvityksen tuloksena meillä on kuva menneisyydestä ja ehdotus tulevaisuudesta. Ehdotamme toimintamallia, jossa työ sujuu yksinkertaisesti ja kustannukset ovat helposti seurattavissa.

Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen

OIF Analyser™ auttaa hallitsemaan toimiston tulostuslaitteita ja -prosesseja entistä tehokkaammin. Tuottamamme tiedon avulla saadaan selville kaikki tulostukseen liittyvät kustannukset. Analyysin perusteella laadimme räätälöidyn suosituksen tulostusympäristöstä, joka on tehokas, tarpeeseen suunniteltu ja kustannuksiltaan rajattu.

  • Kustannusten selvittäminen ja vähentäminen helpottuu
  • Tulostuslaitteiden määrä vähenee ja hallinta yksinkertaistuu
  • Työntekijöiden tyytyväisyys ja tehokkuus kasvaa
  • Ympäristöystävällisyys lisääntyy

OIF Analyser - Analyysi ja Suunnittelu

Kuva: Analyysi ja suunnittelu

OIF Analyser - Nykytilanne

Kuva: Nykytilanne

 

*Gartner on kansainvälinen ICT-alan tutkimus- ja konsultointiyritys

Ota yhteyttä  
Jätä yhteydenottopyyntö